Mujović: Brutalna je laž da smo ja ili bilo koji član moje porodice ikada glasali za DPS, a kamoli bili simpatizeri!

0

Nakon moje izjave da je jedina nemoguća postizborna koalicija ona sa DPS-om, njihovi aktivisti i botovi dobili su naređenje da smisle priču kako sam nekada bio njihov aktivista, izjavio je ministar energetike i nosilac liste Pokreta Evropa sad  i Demokrata na predstojećim izborima u Podgorici, Saša Mujović.

On je saopštio da nikada nije nije glasao za DPS-a, a kamoli bio simpatizer te partije.

– Žao mi je što se već istog dana nakon predaje potpisa moram ovim baviti ali važno je, radi vas, da znate istinu! Dakle, brutalna je laž da smo ja ili bilo koji član moje porodice ikada glasali za DPS, a kamoli bili simpatizeri. Razumijem i paniku među njihovim redovima jer protiv mene nemaju niti mogu imati bilo što diskreditujuće. Zato će po starom dobrom receptu i narednih dana izmišljati afere, dakle izmišljaće priče koje se nikada nisu desile – naveo je Mujović i dodao:

– Gaziće po kome stignu, meni, saradnicima, porodici, djeci, jer njima ama baš ništa nije sveto! Ono što ipak moraju znati jeste da bilo koja njihova prljava radnja neće spriječiti da 29. septembra Podgorica i Crna Gora budu jos jače i oslobođenije – poručio je Mujović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.