Jušković: Nalazim se na mjerama tajnog nadzora, Spajić i Radulović mi nisu odgovorili zbog čega

0

Povodom odgovora Vrhovnog suda broj 427/24 od 15.08.2024. godine, a preuzetog 02.09.2024. godine, u vezi mog zahtjeva od 01.08.2024. godine, a shodno članu 14 Zakona o Agenciji za nacionalnu bezbjednost da li je Vrhovni sud na pisani predlog direktora ANB donio odluku za primjenu tajnog nadzora prema meni, u odgovoru Vrhovnog suda jasno se ukazuje da je donešena odluka iz člana 14 Zakona o Agenciji za nacionalnu bezbjednost i da se nalazim na mjerama tajnog nadzora, saopštio je Nebojša Jušković

„Pored više obraćanja premijeru Milojku Spajiću i bivšem ministru saobraćaja i pomorstva Filipu Raduloviću da odgovore koji su to bezbjedonosni rizici po građane i državu proistekli od moje malenkosti do danas nisam dobio odgovor. Ovakvim ponašanjem izvršne vlasti uskraćena su mi osnovna ljudska prava kao i pravo na rad. Moji politički stavovi su dijametralno suprotni od stavova PES-a i ja ih javno iznosim i dok god budem u prilici afirmisaću ih. Paradoksalno je, da Spajić i ostali bivši sipmatizeri i članovi DPS/PES sa pozicija na kojima se nalaze, vrše pritisak na pojedince koji su se od 1997. godine otvoreno suprostavljali politici režima koji je smijenjen 30.08.2020. godine. Na moju veliku žalost i žalost ogromnog broja ljudi koji su očekivali napredak i promjene, dobili smo nastavak politike DPS-a oličene u političkoj grupaciji PES“, saopštio je on.

Povodom ovog pitanja više se neće obraćati javnosti a svoje političke stavove iznosiće javno.

„Posle ovog mog slučaja, jasno je da se nalazimo u stanju evroatlanskog jednoumlja i da nije dozvoljeno drugačije mišljenje i političko djelovanje bez posledica, što je suprotno osnovnim demokratskim principima“, zaključio je on.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.