Fric do uspjeha karijere pred svojom publikom

0

Tejlor Fric uskoro puni 27 godina, a nikada ranije nije preskočio treću rundu Ju-Es opena, niti četvrtfinale nekog od grend slem turnira…

Sve je promijenio kasno sinoć u Njujorku, u svojoj kući iako dolazi sa druge američke obale, iz Kalifornije.

Fric je ispisao najljepšu stranicu u karijeri – nakon tri i po sata sa 7:6, 3:6, 6:4, 7:6 srušio je Aleksandra Zvereva i plasirao se u polufinale Ju-Es opena

Zaista je fantastično da se nakon što sam godinama pokušavao da dođem do polufinale sve dešava baš ovdje u Njujorku„, poručio je Fric nakon meča.

Koliko izjednačen meč očekuje sve na „Artur Ešu“ pokazao je prvi set, koji je momak iz Kalifornije riješio tek u taj-brjeku.

Njemački teniser je prvi stigao do brejka u ovom meču – na 5:3 u drugom setu, nakon čega je izjednačio na 1:1.

Prava uzbuđenja donio je treći seti – najprije je Fric stigao do brejka, Zverev ga je brzo vratio da bi američki teniser naredni put oduzeo servis rivalu kad je bilo najljepše – za 6:4, za 2:1.

Kako je počeo put ka istorijskoj pobjedi, Fric je i završio – pobjedom u novom taj-brejku na koji je tačku stavio tako što je rivala natjerao da odlučujuću lopticu posalje u aut.

Njujork slavi momka iz Kalifornije, a za Zvereva ni ovog puta neće biti slavlja na grend slemovima… Njegovi najveći uspjesi ostaju dva finala – baš sa Ju-Es opena 2020. i Rolan Garosa ove godine.

Polufinala će biti kompletirana večeras nakon meča Aleks de Minor – Džek Drejper i velikog derbija između Janika Sinera i Danila Medvedeva.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

(vijesti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.