Milan nije registrovao Jovića za Ligu šampiona

0

Milan neće računati na Luku Jovića u Ligi šampiona, pošto je 26-godišnji srpski napadač izopšten iz planova Paula Fonseke, bar kad je riječ o elitnom kontinentalnom klupskom takmičenju.

Nedavno je Joviću produžen ugovor s Rosonerima, Fonseka je pohvalio značaj Srbina, a centarfor iz Bijeljine je zadužio „devetku“. U protekloj sezoni dao je i značajan doprinos osvajanju drugog mjesta u Seriji A sa šest golova na 23 ligaške utakmice.

Ipak, Rosoneri su u međuvremenu potpisali dva velika pojačanja na poziciji centarfora – Alvara Moratu i Tejmija Ejbrahama, čime su „istisnuli“ Jovića iz planova 57-godišnjeg portugalskog stručnjaka.

Zanimljive su objave stranice „Jović tim“, u kom su (očekivano) žestoko kritikovale odluku Fonseke na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru. Jasno je da je prelazni rok otvoren tek na još nekoliko mjesta. Njegov „fan pejdž“ (između ostalog) je nagovijestio potez stručnog štaba Rosonera kao „ugriz za srce“.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.