Budućnost na mini pripremama na Zlatiboru

0

Fudbaleri Budućnosti iskoristili su pauzu u šampionatu zbog nastupa reprezentacija da “skoknu” na Zlatibor i odrade mini pripreme.

Plavo-bijeli su na srpsku planinu otputovali nakon jutarnjeg treninga, a vraćaju se 8. septembra.

Glavni trener Ivan Brnović sa svojim pomoćnicima ne može da računa na najjači sastav, jer je veliki broj prvotimaca priključen raznim reprezentativnim selekcijama, odnosno cijela jedna ekipa. To su Mijatović, Brnović, Vukotić, Perišić, Bulatović, Gašević, Tomašević, Đukanović, Camaj, Savović, Kostić…

Šef struke kluba sa stadiona pod Goricom je zato na mini pripreme odveo 19 igrača.

Iz kluba poručuju da je dobra stvar je što su svi igrači koji su u prethodnom periodu imali problema sa povredama i virusom – 100 odsto zdravi.

“Stručni štab je do tančina isplanirao kako mini pripreme na Zlatiboru, tako i nastavak u Podgorici, a u sklopu rada na planini u Srbiji je planiran i jedan kontrolni meč. Plavi u petak 6. septembra igraju prijateljsku utakmicu sa ekipom Mladost Lučani“, navodi se u saopštenju Budućnosti.

Na pripreme na Zlatibor su doputovali Ljubomir Đurović, Filip Domazetović, Dragan Grivić, Dragan Trninić, Ilija Serikov, Adnan Orahovac, Zarija Lambulić, Petar Vuković, Luka Mirković, Igor Ivanović, Petar Grbić, Ivan Bojović, Andrija Pavlović, Ivan Bulatović, Dragutin Šaranović, Luka Brajović, Oliver Šarkić, Lazar Mijović i Vladan Adžić.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.