Mladi Delfini direktno u četvrtfinalu

0

Vaterpolisti Srbije su na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina u Burgasu zabilježili treću pobjedu i kao prvi u grupi direktno se plasirali u četvrtfinale. Pobijeđena je Njemačka 10:4 (3:1, 1:1, 2:1, 4:1). U srijedu je Srbija slobodna a u četvrtak igra utakmicu četvrtfinala.

Prethodno je Srbija pobijedila Grčku i Italiju pa je bilo za očekivati da će biti bolji i od Njemačke koju vodi srpski trener Nebojša Novoselac.

Njemci su pružili snažan otpor ali sve vrijeme je sastav koji vodi Miloš Korolija imao rezultatsku prednost. Njemci nisu uspjeli ni jednog trenutkada izjednače.

Na poluvremenu je bilo 4:2 za Srbiju. U trećem dijelu Njemci su smanjili preko Kovačija ali su potom Gladović i Đokanović donijeli prednost koja je za rivala bila nedostižna. U poslednjem dikelu Njemci su se predali pa su Srbi stigli do ubjedljive pobjede.

Srbija je nastupila u sastavu: Dimković, Bodiroga, Gajić, Dončić, Ilić, Gladović 4, Antić 1, Đokanović 1, Danković , Jauković 1, Krstić 1, Novaković 2, Savić.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.