Varničilo između Jovanovića i Arijage; Trener Partizana: Sve je to normalno

0

Neprijatna scena tokom prvog poluvremena derbi meča sedmog kola Super lige Srbije.

Mnogo toga u Partizanu ne štima. Crno-bijeli su jedan od rijetkih klubova koji je ove sezone eliminisan iz sva tri evropska takmičenja, uz to jedini koji usput nikoga nije ni izbacio od protivnika na međunarodnoj sceni.

U Super ligi Srbije crno-bijeli se još dobro drže, odigrali su pet mečeva, krenuli su sa tri pobjede, ali u poslednja dva susreta odigrali su neriješeno, oba puta 0:0.

Najprije, protiv IMT-a u Zaječaru, zatim u derbiju sa Vojvodinom. U tom duelu igranom u Humskoj prvo poluvrijeme bilo je očajno po crno-bijele, uputili su tek jedan šut ka golu Rosića, Novosađani su pokušali čak 11 puta.

Kako su stvari u Partizanu u prvih 45 minuta funkcionisale najbolje oslikava i situacija kad su se „zakačili“ Aleksandar Jovanović i Kervin Arijaga. A sve posle greške Hondurašanina i jedne u nizu sjajnih odbrana novog kapitena crno-bijelih.

Imao je Jovanović šta da kaže Arijagi, nešto grubljim tonom, momak iz Honudarasa mu je na sličan način odgovorio, a da u blizini nije bio Nihad Mujakić, ko zna kako bi se sve završilo.

Povodom nemilih scena oglasio se Branko Vukašinović, koji je mijenjao suspendovanog šefa struke Aleksandra Stanojevića.

Normalna jedna konverzacija. Možda para oči, ali to ne ostavlja dublji trag. To je konverzacija dva čovjeka koji hoće da dobiju utakmicu. Naš golman je kapiten, ima pravo da na bilo koji način pokuša da pokrene svoju ekipu. Najlakše je onda da pokrene Arijagu, pa on ispred nekog drugog“, pokušao je da objasni Vukašinović.

klik – 100 freebet-ovaRegistruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

(sk)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.