Propao pokušaj bivšeg režima da preuzme RTCG: Malo bi da budu “nezavisni” a malo više da pjevaju DPS-u (FOTO)

0

Jedan od kandidata na juče završenom konkursu za generalnog direktora RTCG-a Slaven Knezović, učestvovaće sjutra (2. septembra) na muzičkom događaju Legende crnogorske muzičke scene poklanjaju koncert svom prijatelju, posvećenom dr Nerminu Abdiću, DPS-ovom kandidatu za gradonačelnika Podgorice.

Nakon bezuspješnog pokušaja da kao „nezavisni“ kandidat postane generalni direktor RTCG-a, jer je juče na tu funkciju reizabran Boris Raonić, muzički velikan Slaven Knezović je odlučio da zaboravi neuspjeh i usredsrijedi se na podgoričke izbore.

Uz dobropoznata imena sa muzičke scene Crne Gore koja su na ovaj ili onaj način i ranije pokazivala simpatije prema DPS-u, svoj raskošni talenat ispred Sahat-kule pokazaće i Knezović.

Odlukom da pjevuši na uvce nosiocu liste DPS-a, Knezović se i zvanično priključio predizbornoj kampanji dr Nermina Abdića.

Za mjesto održavanja koncerta podrške izabran je trg ispred Sahat-kula, koja je svjedočila mnogim dešavanjima tokom burne istorije Podgorice. Iako je sagrađena davne 1667. godine, a preživjela i bombardovanje Njemaca u Drugom svjetskom ratu, sada će dočekati i koncert na kojem će biti i neki od velikana crnogorske muzičke scene, kojima je Podgorica, ili pak DPS u duši.

Svoju ljubav prema Podgorici, odnosno DPS-u, neki od njih su dokazali pojavljivanjem na listi DPS-a na prethodnim izborima, kao i javnom podrškom toj partiji i njenom bivšem lideru Milu Đukanoviću.

Nego, sačekajmo 29. septembar, da vidimo da li će slavujski glasovi Slavena Knezovića i ostalih učesnika koncerta podrške pomoći dr Abdiću i DPS-u u „pohodu“ na fotelje u Glavnom gradu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.