Vučić priredio ručak u čast Makrona na Petrovaradinskoj tvrđavi: Predsjedniku Francuske sam pokazao najbolje što Srbija ima da ponudi

0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je danas ručak u čast predsjednika Francuske Emanuela Makrona na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i tom prilikom poručio da je srećan što je imao priliku da predsjedniku Francuske pokaže najbolje što Srbija ima da ponudi.

„Srećan sam što sam predsjedniku Makronu mogao da pokažem najbolje i najlepše što Srbija ima da ponudi, a to su svakako i ovaj pogled sa Petrovaradinske tvrđave i vojvođanski specijaliteti. Francuska je poznata kao zemlja turizma, dobre hrane i vina, a ja sam ubjeđen da naša Vojvodina, svojim nepreglednim poljima, bermetom i kulenom, ali i kulturnom raznolikošću, može da stane pored jedne Provanse i da se ne postidi.

Još jednom, dobrodošli u našu lijepu Srbiju predsjedniče Makron. Osjećajte se kao kod kuće“, napisao je Vučić na svojoj Instagram stranici.

Predsjednik Makron danas završava dvodnevnu posjetu Srbiji, koju je juče započeo bilateralnim susretom dvije delegacije u Palati Srbija u Beogradu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.