Bečić: Ponosan što su izbori u Crnoj Gori postali praznici demokratije

0

Ponosan sam što su izbori u Crnoj Gori postali praznici demokratije, poručio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Aleksa Bečić povodom četvrte godišnjice od smjene vlasti na parlamentarnim izborima.

“Danas je veliki dan. Danas je istorijski dan. Na današnji dan Crna Gora je udahnula slobodu i demokratiju. Ponosan na godine i decencije teške gandijevske opozicione borbe i veliku žrtvu koja je dovela do pobjede 30. avgusta”, naveo je Bečić u saopštenju za medije.

Kazao je da je ponosan što je predvodio jednu od tri pobjedničke izborne liste tog dana.

“I nakon toga izborom za predsjednika Skupštine postao prvi izabrani državni funkcioner nakon istorijske smjene vlasti. Ponosan što su izbori u Crnoj Gori postali praznici demokratije. Ponosan što se ljudi slobodno opredjeljuju. Ponosan na istorijske rezultate postignute na polju ekonomsko-socijalne politike i borbe protiv organizovanog kriminala. Ponosan što mafiji svakim danom pokazujemo da državu nikada više neće ponižavati i pobjeđivati. Ponosan na dobijanje IBAR-a i ubrzanje evropskog puta. Nastavljamo zajedničku misiju, jer stati nećemo dok Crna Gora ne postane 28. članica EU. Nastavljamo da pišemo pobjednučku istoriju naše domovine! Srećan 30. avgust, dan slobode i demokratije”, poručio je Bečić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.