Razonoda stigla u pravi čas nakon traumatične posjete šefa CIA-e: DPS-ovi prvoborci zabavljali Kurtija u Prištini

0

Delegacija DPS-a danas se sastala u Prištini sa premijerom tzv. Kosova Aljbinom Kurtijem.

U ime DPS-a danas je Kurtija zabavljao trio Andrija Nikolić, Aleksandra Vuković Kuč  i Abaz Dizdarević.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih smo došli iz najvećeg kosmetskog grada, Kurti je naročito zahtijevao od DPS-a da mu „na noge“ po hitno proceduri pošalju Andriju Nikolića i Aleksandru Vuković Kuč, za koje je iz prve ruke (od Ivana Vukovića) nedavno u Čikagu čuo da imaju urođeni dar da razonode čovjeka u podignu ga iz letargije.

A u letargiju je Kurti upao nakon skorašnje posjete direktora CIA-e Vilijama Bernsa koja je uslovila revidiranje njegovih stavova oko otvaranje mosta u Kosovskoj Mitrovici koje je pompezno najavljivao.

Kako bi naglo popravio svoje raspoloženje, razmaženi terorista u pokušaju se dosjetio da u prvu pomoć pozove najbolje raspoložive zabavljače u ovom trenutku na tržištu, a izbor je pao na savezničke DPS-ove prvoborce iz Nikšića – Andriju Nikolića i Aleksandru Vuković Kuč.
Nikolić je odabran da lažnom premijeru pobliže dočara partizanske ofanzive iz Drugog svjetskog, koje zna napamet jer su mu prenošene sa koljena na koljeno. Kurti po svaku cijenu želi da ovlada vojno-taktičkim vještinama, koje planira da demonstrira na sjeveru Kosmeta do kraja mandata i smatra da bi mu Nikolićevi dragocjeni savjeti umnogome mogli pomoći u ostvarenju tog cilja koji ovom Ulcinjaninu po porijeklu služi da uđe u istoriju terorizma. Podsjetimo, Kurti vuče komplekse zato što tokom 1999. godine nije mogao učestvovati u terorističkim akcijama OVK-a, zbog služenja zatvorske kazne u Požarevcu.

 

Za umjetničko-vizuelni nastup u Kurtijevom kabinetu, Aleksandru Vuković Kuč je preporučio poetski montenegrinsko-domoljubni patriotizam usklađen sa savremenim evroatlanskim tendencijama. Vuković Kuč je dokaz da se dobar glas se naširoko i nadaleko čuje, pa se nadamo da je Kurti, zavaljen u fotelju, bio zadovoljan repertoarom koji je za tu priliku odabrala poslanica DPS-a. Nadamo se samo da Kurti kao osvjedočeni zapadni šehid u borbi protiv Putinovog „malignog“ uticaja nije zamjerio Vuković Kuč odjevnu kombinaciju koja bi se mogla okarakterisati provokativnom, ukoliko bi se ustanovilo da je koža korišćena za tkanje njene haljine skinuta sa amurskog iliti sibirskog leoparda. U tom slučaju bi ova terapeutska posjeta mogla prerasti u skandal širih razmjena.

Treći član delegacije – Abaz Dizdarević bio je zadužen za obezbjeđenje gorepomenutih Kurtijevih zabavljača.

Zarad dobrosusjedskih odnosa, mira i prosperiteta u regionu, dobro bi bilo da su Nikolić i Vuković Kuč opravdali Kurtijevo povjerenje i da su mu (poput prvaka CNP-a prije tri mjeseca) podesili raspoloženje u pauzama između etničkog čišćenja Srba sa Kosova i Metohije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.