Ðuričković: Izjava Vučkovića smišljena u izbornom štabu PES-a

0

Očekivana izjava Aleksandra Vučkovića, direktora podgoričkog gradskog preduzeća Sportski objekti, vjerovatno smišljena u izbornom štabu PES-a, saopštio je Miloš Đuričković, predstavnik Evropskog saveza i međunarodni sekretar SD-a.

„U izjavi Vučkovića mnogo je neistina kojima se pokušava pobjeći od odgovornosti. Istina je da u izvještaju eksperata UEFA-e za terene, u sve četiri tačke, ne pominje se kao razlog starost terena, nego ljudski faktor! Izjava Vučkovića, tj. izbornog štaba PES-a, kako se u stadion i terene nije ulagalo ništa za proteklih deset godina, pravi je šamar za UEFA i FSCG. koji su uložili milione evra u gradski stadion, zajedno sa gradskom upravom“, tvrdi Đuričković.

Dakle, kako je dodao, „nije problem nedostatak investicija, već nemar, nestručnost i nesposobnost održavanja stadiona u periodu od godinu i po dana, koliko ovi ljudi rukovode gradom“.

„Svi su krivi sem oni! Krivi su prethodnici, CIA, Vatikan, UEFA, FSCG…samo su oni ispravni. Kako da ne. 29. septembra idete u prošlost, a naši timovi će igrati međunarodne mečeve na stadionu pod Goricom“, zaključio je Đuričković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.