OTPISANI POPIS: Kada DPS potpiše onda rezultate treba očekivati na KUKOVO LJETO!

0

Piše: Ivan Milošević

Odmah nakon održavanja popisa negdje sam izjavio da ćemo se načekati za rezultate! I još čekamo, a i dalje ćemo čekati! Tako vam je to kada sadite tikve sa DPS-om, ovako ili onako ste najebali i nadrljali! Ima da vas DPS muze i cijedi natenane, sve dok ne odlučite da od svega dignete ruke! Kako je krenulo sa rezultatima popisa nije isključeno da aktuelna vlast digne ruke od popisa i da njegove rezultate proglasi nebitnim za put ka EU! Koji će vam podaci o tome koliko ima Srba, koliko Crnogoraca, kojim jezikom govorimo i u koju se crkvu molimo? Sve su vam to vrijednosti srednjega vijeka, došlo je novo doba, nije važno ni ko si ni šta si, bitno je samo da si u EU i da širiš gej i ostale zastave!

Jeste da je naprijed napisano pola u šali, ali zbilja me tjera da budem skeptičan da će se rezultati popisa objaviti u neko skorije vrijeme. A jasno mi je da u Monstatu svi znaju rezultate popisa, da su ih stavili u facikle i zatvorili u neprobojne sefove i čekaju da na vrbi rodi grožđe, pa da ih objave!

Prilično sam i siguran i da rezultati popisa ne idu na ruku bivšem režimu i da pokazuju da njihov dukljanski identitetski projekat nakon 20 godina nije dao željeni rezultat i da je Srba svake godine sve više i više. Garant da Srba ima više od 28 odsto, koliko ih je bilo prije 10 godina, pa makar za jedan procenat. I taj procenat viška je dovoljan da pokaže da rasrbljavanje Crnogoraca nije dalo žeLJeni rezultat i da su se Milo i njegovi epigoni preračunali! Ipak, Milo i njegovo društvo uspjeli su da se ugrade u uslove popisa i da postanu njegov dio. A gdje se oni smjeste oni drugi dobro će da osjete kako je to kada se sade dinje sa DPS-om!

Umjesto da se popis održi kada je bio najavljen i kada je taj datum odredio i DPS, nova vlast je krenula u popisnu kohabitaciju sa bivšim režimom i dobila je što je tražila. Ukoliko se i objave rezultati popisa, pa bili bilo kakvi, DPS će ih osporavati i vrištati kako nijesu ispunjeni njegovi uslovi. A DPS uslovi će biti ispunjemi kada se objavi da Srba nema više od pet odsto!

Čitam jutros jedan tekst o popisu na DPS portalu. Ukoliko sam dobro shvatio autor optužuje Vučića i navodne njegove satelite u Crnoj Gori što traže rezultate popisa. Autor smatra da je nepristojno što neko traži rezultate popisa! Po njemu pristojno bi bilo da se sačekaju rezultati koji će se objaviti na kukovo ljeto, a možda ni tada! DPS matrica da je za sve kriv Vučić i Srbija ponavlja se i u raspravi o popisu, a kada krene to kolo, onda smo obrali bostan!

Ipak, nejasan mi je ovaj Monstat i njegovo rukovodstvo. Ono se otrglo od centralne vlasti i ne mari za nju, a priklonilo se DPS-u i slijedi njihova uputstva. Te nema softvera, pa raznih kofera, te nije vrijeme, dok ne stigne nevrijeme i tako nešto slično. A vlast sve to gleda i prave se Englezi!

Da sam neka vlast upao bih jedne noći u Monstat, povadio fascikle i sjutra objavio rezultate. Uz to bih smijenio sve koji su umiješani u razvlačenje rezultata od nemila do nedraga. Istina, DPS bi digao bunu i vrištao na sve strane, ali ko ih jebe. Oni će da vrište i ovako i onako, pa neka vrište svakako! Ništa drugo im i nije preostalo!

(Srpska24)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.