Vulin o lažima portala „Slobodna Bosna“: Dodik je naš drug i saborac i Srbija će nastaviti da radi sa njim na jačanju Srpske i čuvanju Srba!

0

Potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin i senator Republike Srpske reaovao je na laži portala „Slobodna Bosna“ da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić naredio napade na Dodika.

„Kada je Slobodna Bosna objavila 5. avgusta 2024. godine izjavu Veljka Mandrape preminulog 2021. godine u kojoj kritikuje moj dolazak u Prebilovce mislio sam da je „Slobodna Bosna“ dovoljno slagala za ovaj vijek. Ipak, lažovima nikada dosta, pa su ovaj put slagali da je Aleksandar Vučić naredio napade na Dodika“ – kazao je Vulin i dodao da CIA vjerovatno i jeste, ali predsjednik Vučić nije poslušao CIA ni kada je tražila da uvede sankcije Rusiji, a posebno je ne bi poslušao da napadne predsjednika Republike Srpske.

„Milorad Dodik je predsednik Republike Srpske, izabran voljom Srba, a to ne mora da se dopadne ni CIA, ni „Slobodnoj Bosni“, ali se u Srbiji poštuje. Niko nije uradio za Republiku Srpsku koliko Aleksandar Vučić, a to nije uradio zato što mu CIA određuje politiku, već zato što razumije šta za Srbiju znači Republika Srpska. Nije vrijeme u sred izborne kampanje za lokalne izbore da se o tome govori, ali kada islamisti pod kontrolom Zapada hoće lažima da utiču na izbore u Republici Srpskoj, da im ja kažem istinu. Milorad Dodik je naš drug i saborac i Srbija će nastaviti da radi sa njim na jačanju Srpske i čuvanju Srba gdje god da žive. Srbi nisu narod koji sluša strance, a to i nije pametno, ako sumnjate u to gospodo iz „Slobodne Bosne“ pitajte dedu iz Handžar divizije kako je bilo kada su poslušali Njemce da odu pod Staljingrad“, poručio je Vulin.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.