Đuričković: Ni za vrijeme prve a ni ove potonje mu Vlade Spajić nije napravio apsolutno ništa

0

„Nesposoban da riješi trenutni problem, građanima obećava nešto što takođe nije sposoban da riješi ni za 10. godina. Ni za vrijeme prve a ni ove potonje mu Vlade, Spajić nije napravio apsolutno ništa, izuzev završetka par projekata koji su bili gotovo završeni još prije četiri godine“, napisao je na društvenoj mreži X, funkcioner SD Miloš Đuričković.

Kako dodaje, premijerova politika je ništa drugo do Ponzijeva šema, poznatija i kao piramidalna prevara.

„Nudi kratkoročne sitne dobitke a obećava dugoročno velike, dok se u jednom trenutku sve ne prospe, a on utekne. Nego da se vratimo na saobraćaj i pitamo paf paf Premijera kako plovi mala barka na relaciji Budva-Dubrovnik? Jesu li popravili trajekt i zašto neće nikad?“, pita Đuričković.

Takođe, Bulevar Tivat-Jaz, dužine 16km, počeli ste prije godinu dana, planirate ga završiti 2026 a građanima uvaljujete priču da će za 5-6 godina dobiti na stotine km novih autoputeva. Usput će se i u EU ući…

„Pa vi nijeste za ništa drugo sem za podsmijeh i sprdnju. Te “neizgrađene puteve” za proteklih 80+ godina, vi nijeste sposobni da održavate a zgrade da prekrečite. Vaša sposobnost se najbolje vidi na primjeru avio povezanosti i kako ste je unaprijedili. Od kad ste ugasili Montenegro Airlines iz Crne Gore u svijet se može jedino preko Tirane a u Crnu Goru padobranom. Ne prolazi ista prevara dva puta. Kraj je Spajiću“, zaključio je Đuričković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.