Mocart sport: Naneli ošamario i Larencakisa, prijetio novinarima da će im razbiti telefone

0

Veliku prašinu u evropskoj košarkaškoj javnosti podigle su riječi Džejmsa Nanelija, doskorašnjeg krilnog košarkaša Partizana. Iskusni Amerikanac bio je uvrijeđen riječima Ostoje Mijailovića, predsjednika crno-bijelih, pa je na društvenoj mreži X, između ostalog, napisao da tokom dvogodišnjeg perioda nije bio plaćan na vrijeme.

Kontaktirali smo sa Partizanom za komentar, a klub je potvrdio da je Naneli primio svoje zarade u cjelosti i da je jedini izuzetak kazna za koju je dobio tokom poslednjeg mjesec prethodne sezone”, piše litvanski sajt.

Takođe, Basketnjuz navodi, pozivajući se na svoje izvore, da je Naneli u prethodnoj sezoni bio ukjučen u “barem još jedan fizički sukob”. Ovaj portal piše i da su Nanelija “emocije savladale tokom poluvremena jedne evroligaške utakmice.

Nema informacija o tome o kojoj se utakmici radi, kao ni sa kim je Naneli bio u spomenutom „fizičkom sukobu“.

„Mocart sport“ je nešto kasnije objavio da se sve to dogodilo tokom utakmice između Partizana i Olimpijakosa u Beogradu.

Naime, kako navodi ovaj portal, Naneli je tada udario šamar Janulisu Larencakisu.

Ističe se da je američki košarkaš „svoje momente“ imao i nakon pete utakmice čuvene četvrtfinalne serije protiv Real Madrida kada je pojedinim novinarima prijetio da će im porazbijati telefone.

1 klik – 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.