Kalezić o ubistvu u Podgorici: Izuzeti dokazi neophodni za dalja vještačenja

0

U podgoričkom naselju Masline danas je ubijena tridesettrogodišnja žena, a osumnjičeni za ubistvo je uhapšen, saopštila je medijima državna tužiteljka Ana Kalezić.

Kako je navela Kalezić, počinilac je lišen slobode nedaleko od kuće u kojoj je došlo do nemilog događaja.

„Danas oko 16 sati Uprava policije i Odjeljenje bezbjednosti Podgorica kao dežurnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici obavijestila me je da je u Ulici Tripa Kukolja došlo do ubistva ženskog lica mlađe životne dobi“, rekla je Kalezić, a prenosi Gradski.

Kako su prenijeli mediji, M.P. je ubio svoju nevjenčanu suprugu.

„Saopšteno mi je da je to lice lišeno slobode i da je identifikovano. Iz tog razloga, zajedno sa službenicima Uprave policije izašla sam na lice mjesta gdje je obavljen uviđaj i gdje su preduzete odgovarajuće uviđajne mjere i radnje, izuzeti dokazi koji su neophodni radi daljih vještačenja“, kazala je Kalezić.

Ona je objasnila da će se u daljem toku uviđajnih mjera i radnji prikupiti svi potrebni dokazi i podaci, poslije čega će se osumnjiučeno lice dovesti u zakonskom roku kod državnog tužioca.

„Dalje će biti odlučeno o mjerama i radnjama koje u okviru tužilačke istrage trebaju biti preduzete. Svi podaci koji su vezani za motive izvršenja krivičnog djela biće dostavljeni u dogledno vrijeme, nakon što se u potpunosti utvrdi njihova tačnost“, zaključila je Kalezić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.