Ivanić: Jedna od najtežih utakmica od kad sam u Zvezdi

0

Nije Mirko Ivanić bio sinoć na svom prepoznatljivom nivou. U dva navrata se nije dobro snašao pred golom Bodo Glimta. Ipak, poručuje da zna koji je recept je potreban za revanš utakmicu  koja je na programu 28. avgusta od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“.

Jedna od najtežih utakmica od kad sam u Zvezdi. Veliki je ulog, Bode je dobra ekipa, ali smo mi i očekivali da bude teška utakmica. Teren njima više odgovara, domaćini su, ovo je njihova kuća. Nismo zadovoljni, izgubili smo, ali imamo nadu zbog postignutog gola. Igramo revanš na našem stadionu, u našoj kući, i želimo prolaz dalje. Cilj je da to pokažemo u revanšu – počeo je Ivanić.

Nastavio je vezni fudbaler srpskog šampiona sa analizom utakmice.

Nije nam bilo teško da kontrolišemo loptu, uprkos vještačkoj podlozi. Oni svakako jesu naviknutiji na to, ali nije ni nama da prvi put igramo. Trenirali smo juče ovdje, adaptirali smo se na to. Povukli se jesmo u prvom poluvremenu, čekali prilike iz kontre, mnogo trčali. To je bila svojevrsna priprema za nastavak utakmice, ali smo pokazali karakter potom. Postigli smo pogodak, vratili se u život. Želimo da u revanšu pred punim stadionom dobijemo vjetar u leđa i plasiramo se u Ligu šampiona. Hoćemo da se odužimo navijačima – podvukao je Ivanić.

1 klik – 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.