Spajić: Dali smo Norvežanima previše incijative, poslednjih 20 minuta su recept

0

Kapiten Crvene zvezde, Uroš Spajić utakmicu ima vjeru da bi Zvezda u revanšu pred punom Marakanom mogla da preokrene stvari u svoju korist i plasira se u Ligu šampiona protiv Bode Glimta. Crveno-bijeli su sinoć poraženi 1:2 u Norveškoj.

Dali smo im previše inicijative, morali smo da budemo malo agresivniji, dosta smo ih pustili da igraju, te se to otelo kontroli. Pregrmjeli smo prvo poluvrijeme, u drugom smo se dogovorili da izađemo hrabrije. Međutim, nije ispalo kako treba, i tek nakon toga smo počeli da igramo na pravi način. Bili smo hrabriji, postigli smo gol, visio je i drugi u vazduhu, ali to je dokaz da mi možemo i moramo, da tako treba da uđemo u utakmicu. Dali smo im previše respekta, to nas je koštalo poraza. Očekujem punu Marakanu, hrabriju Zvezdu i prolaz dalje – započeo je Spajić.

Ističe poslednji period utakmice i poručuje da je to ključ za prolaz u Ligu šampiona.

Gol koji smo postigli i poslednjih 20-30 minuta nam daju snagu. To je model koji nam stavlja do znanja kako treba da igramo. Oni su takva ekipa, mnogo vole da trče, imaju mnogo tranzicije, mi to moramo da prihvatimo. Moramo da odgovorimo agresijom, poslednjih 30 minuta je pokazatelj,te očekujem agresivniju igru na Marakani.

Čestitao je Ognjenu Mimoviću na prvijencu.

Veoma mi je drago zbog njega što je postigao gol. To znači svakom mladom igraču i nek nastavi u istom ritmu – poručio je Spajić.

1 klik – 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.