Knežević za BORBU: Pozivam VDT da mi odmah odredi pritvor, a Viši sud da Poljaku 3K ukine ekstradicioni pritvor kako bi mu se po kratkom postupku dao politički azil

0

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević reagovao je na optužbe koje je na njegov račun pred nadležnim organima izrekao uhapšeni poljski kriminalac Kamil Kšištof Kuzmicn (38).

Poljak je u namjeri da dobije politički azil neosnovano optužio Kneževića da švercuje ljekove iz Sjeverne Makedonije i da sa LIDL-om gradi magacine po Zeti.

Knežević je pozvao VDT-a da ga odmah procesuiraju, te Viši sud da oslobodi Poljaka kako bi mu se dodijelio politički azil po skraćenoj proceduri.

– Pozivam VDT da me na osnovu pisma i iskaza izvjesnog poljskog državljanina K.K.K. odmah sasluša i odredi mi pritvor, a da Viši sud gospodinu 3K ukine ekstradicioni pritvor, i da mu se po kratkom postupku dodijeli politički azil. Istovremeno, mojim odlaskom u pritvor, nepoznatom bratu Poljaku zavještavam sve magacine Lidla na području Zete, sve kontejnere ljekova prošvercovanih iz Makedonije, uz molbu da mi makar ostavi kutije bromazepama u dugim zatvorskim noćima. A pošto odavno u svom vlasništvu imam hotel Mogren, restoran Obalu, FK Zeta, taxi sluzbu, zemljište po primorju, iste poklanjam fondaciji papa Vojtila kako bi širili ekumenizam svijetom – poručio je Knežević za BORBU i dodao:

– Takođe, pozivam sve koji čekaju ekstradicioni pritvor, da obavezno napišu pismo kako imaju saznanja da sam u stvari ja pucao na Trampa, i tako izbjegnu izručenje, i ostanu da žive u Crnoj Gori, a ja cu doživotno robijati zbog svojih i njihovih grehova – zaključio je Knežević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.