Stanić: Vučićeva škola prodaje magle se kroz djelovanje PES-a seli u Crnu Goru

0

Vučićeva škola prodaje magle se kroz djelovanje PES seli u Crnu Goru, ocijenio je danas predstavnik Evropskog saveza i predsjednik Glavnog odbora SDP-a Mirko Stanić komentarišući dostavljanje programa PES-a uz račune za struju.

“Građani sa zebnjom čekaju da vide što je danas poskupjelo, dok im veseli Milojko sa bilborda poručuje da nikad nijesu živjeli bolje. Sad se sa bilborda spustio i do vrata svakog od nas, jer uvijek agilna Pošta građanima uz račun za struju dijeli i političke bajke Milojka Spajića”, kaže Stanić.

Kako dodaje, nadležni organi bi trebalo da ispitaju cijene ugovora i odluke Pošte jer je, ističe, Pošta državna kompanija, a PES se finansira iz budžeta Crne Gore pa je, kako zaključuje, i u jednom i u drugom slučaju riječ o javnom novcu. Ocjenjuje da je potpuno ispravno što program PES dolazi baš uz račune.

“Nema primjerenije stvari od te. Od kad su došli na vlast poskupjelo je baš sve, a račun, inflacija, poskupljenje, akcize, porezi, povećanje, prirezi, dažbine su postale najčešće riječi. Nijesu u stanju da dovedu makar jednog investitora, nema ni jedne nove fabrike, turistička sezona će biti katastrofalna, ali građani ne brinite – evo vam flajer”, poručuje Stanić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.