Stižu dvije igre bazirane na filmu „Noć vještica“

0

Ako se ubrajate među ljubitelje horor filmova, a na kraju i „Noći vještica“ (eng. „Halloween“) legendarnog američkog redatelja te zagriženog gejmera Džona Karpentera, onda za vas imamo poprilično dobre vijesti.

Naime, kako prenosi „IGN“, ekipa iz Boss Team Gamesa priprema čak dvije videoigre bazirane na kultnom utemeljitelju prikladno neumirućeg podžanra slašera, a u izradi jedne od njih učestvovaće i sam Karpenter.

Nažalost, s obzirom na to da su navedeni projekti još uvijek u vrlo ranim fazama razvoja, o dotičnima se u ovome trenutku ne zna praktično ništa. Drugim riječima, tek to da će jedna od igara biti napravljena u Unreal Engineu 5, odnosno da ćemo imati priliku „upravljati klasičnim likovima“, kao i „ponovo proživjeti trenutke iz filma“.

Što će se iz ove zanimljive kolaboracije izroditi, naravno, tek ostaje za vidjeti.

Ipak, ako je suditi prema Boss Team Gamesovom nelošem asimetričnom survival hororu „Evil Dead: The Game“ iz 2022., čini se da bismo mogli dobiti osjetno igrivije naslove u odnosu na uistinu stravičan „Halloween“ za Atari 2600 iz 1983. godine, prenosi „Bug“.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.