Demokrate Nikšić: U DPS-u čvrsto vjeruju u tezu da hiljadu puta ponovljena laž može postati istina

0

“U DPS-u definitivno čvrsto vjeruju u tezu da hiljadu puta ponovljena laž može postati istina, očigledno potcjenjući građane Nikšića i Crne Gore. Tako i rezultate lokalne vlasti, čiju okosnicu čine Demokrate pokušavaju umanjiti neistinama, manipulacijama i zamjenom teza”, saopštili su iz Opštinsogi odbora Demokrata Nikšić

“Ipak, razumijemo da ih frustrira činjenica da se deponija Mislov do zatvara i da se na njoj ne deponuje otpad, već se isti pretovara, a ne odlaže, u privatnoj hali u krugu Željezare i odvozi i odlaže na deponiji „Livade“ u Podgorici”, naveli su oni i dodali da je u toku je sanacija deponije i ona će biti gotova do kraja septembra, a u toku je izrada 6 preliminarnih studija izvodljivosti za izgradnju Centra za upravljanje otpadom.

“Frustraciju, definitivno, rasplamsava činjenica da je vlast u Nikšiću, čiju okosnicu čine Demokrate, u saradnji sa Ministarstvom ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, na čijem čelu je funkcioner Demokrata, i Agencijom za zaštitu životne sredine, riješila problem koji oni, ne da nijesu umjeli da riješe, već su ga napravili”,kazali su oni.

Kako dodaju iz ove partije rješavaju problem sa deponijom Mislov do, čuvaju životnu sredinu i zdravlje građana, i nema nikakvih para koje lete u vazduh. Pare su letjele u vazduh kada je DPS vršio vlast, a tome u prilog najbolje svjedoči podatak da je njihov bivši predsjednik Opštine osuđen za korupciju, te niz kadrova njihove vlasti koji su danas u zatvoru ili na optuženičkoj klupi.

“Ne postoji građanin Nikšića kojem je jasno s kojim obrazom oni koji su 20 godina stvarali probleme u našem gradu danas drže pridike vlasti koja iste rješava, ali nam je potpuno jasno da će, dok god politiku budu zasnivali na lažima i obmanama, dok god budu opozicija gradu i građanima a sluga tajkunima i kriminalcima, pad njihovog rejtinga nastaviti da bude slobodan”, zaključuju u saopštenju.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.