Na istom zadatku: Islamisti, drugosrbijanski autošovinisti i nesrećni otpadnik Nikolaidis sramno udarili na Novaka Đokovića

0

Islamistička “Slobodna Bosna” objavila je tekst montenegrinskog proustaškog kvazipisca Andreja Nikolaidisa, koji je zamjerio Novaku Đokoviću što diže tri prsta i optužio ga da je eksponent velikosrpskog nacionalizma.

Ovaj rođeni Sarajlija u Crnoj Gori preko dvije decenije bezupsješno raspiruje vjersku i rasnu netrpeljivost prema srpskom narodu. Svaka kolumna ovog došljaka grčkog porijekla obiluje rasizmom i fašizmom, što ga je svojevremeno i preporučilo za savjetnika nekadašnjeg predsjednika Skupštine Crne Gore Ranka Krivokapića.

Najaveći intelektualni domet Nikolaidisa je svakako poziv na izvršenje terorističkog akta tj. likvidacije Borisa Tadića, Milorada Dodika i patrijarha Irineja uoči obilježavanja 20 godina Republike Srpske u banjalučkoj dvorani Borik 2012. godine.

Zato i ne čudi što se islamistička Slobodna Bosna dosjetila da preuzme njegovo remek djelo sa CDM-a i plasira u tamošnjoj javnosti, koja je srećom svoj sud o najboljem sportisti svijeta izgradila na osnovu njegov djela, a ne riječi frustriranih intelektualaca koji su za 500 evrića spremni u kolumni da napljuju i rođenu majku.

Nikolaidis se pridružio napadima ekstremista i autošovinista pod kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka na najboljeg sportistu svijeta, samo zato što nije podržao njihove proteste po Srbiji čiji je cilj nasilno rušenje Aleksandra Vučića i otimanje države.

1 klik – 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.