Mandić: Đokovićev govor nam je dao dodatnu motivaciju

0

Srpski vaterpolista i MVP sa uporavo završenih Olimpijskih igara DušanMandić istakao je značaj govora koji je Novak Đoković održao reprezentativcima nakon poraza od Australije.

„Moram i da se zahvalim Novaku Đokoviću, koji je došao da posjeti olimpijce posle našeg poraza od Australije. Svi smo bili u sobi, razmišljali, ušao je na vrata i održao je govor od srca. To je doprlo do nas, dalo nam je dodatnu motivaciju“ , izjavio je danas u Beogradu vaterpolista Srbije Dušan Mandić.

Vaterpolisti Srbije su danas doputovali u Beograd, pošto su juče pobijedili Hrvatsku rezultatom 13:11 u finalu Olimpijskih igara u Parizu. Ovo je bila treća uzastopna zlatna medalja za vaterpoliste Srbije na OI, nakon Rio de Žaneira 2016. i Tokija 2021. godine.

„Bilo je uspona i padova, jako težak momenat bio je posle poraza od Australije. Nismo ličili na sebe, taj poraz nas je baš duboko dotakao. Možda i nešto isprovocirao u nama“, rekao je Mandić na konferenciji za medije na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu.

On se još jednom zahvalio Đokoviću, koji je osvojio zlatnu medalju na teniskom olimpijskom turniru u Parizu.

„Još više smo uživali kada je on došao do dugo iščekivanog cilja. Lijepa priča i za njega i za nas. Ne bih ulazio u detalje, ali pričao je o njegovim pobjedama i porazima, šta je sve on prolazio. Osjetili smo da je to istinito i iskreno“, naveo je Mandić.

Mandić je priznao da nije ni sanjao da će Srbija ponovo da osvoji zlato na Olimpijskim igrama.

„Nevjerovatno, nestvarno… Kada vjeruješ, kada si iskren prema sebi i drugima, tada se vrati. Taj put me je doveo do ovog zlata“, dodao je Mandić.

1 klik – 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.