Rađenović: Poruka raznim Spajićima, Mandićima, Čarapićima i ostalim koji ih podržavaju, poput Bečića, Jokovića, Ibrahimovića… – dalje ruke od Svetog Stefana

0

Blažo Rađenović, prvi čovjek budvanske URA, tvrdi da su se u hotelu „Maestral“ sastali premijer Milojko Spajić i malezejski biznismen sa crnogorskim pasošom Vei Seng Pua.

„Šta li je bila tema sastanak u hotelu ‘Maestral’ prije neki dan Spajića i Pua nije teško zaključiti“, napisao je Rađenović na Fejsbuku.

On je uz objavu podijelio i saopštenje njegove partije u kojem URA tvrdi da se sprema pljačka državne imovine, uz pitanje „kome Spajićev PES namješta poslove“.

Pua je vlasnik „Maestrala“ i suvlasnik kompanije „Adriatic properties,“ zakupca grad hotela „Sveti Stefan“, Vile „Miločer“ i „Kraljičine plaže“.

„Poruka raznim Spajićima, Mandićima, Čarapićima i ostalim koji ih podržavaju u ovom naumu poput Bečića, Jokovića, Ibrahimovića… dalje ruke od Svetog Stefana. Osujetili smo plan Mila Ðukanovića da privatizuje Sveti Stefan, sigurni budite da ćemo ga od vaše populističko-nacionalističke-pljačkaško-prevarantske politike još lakše odbraniti, a procente koje očekujete od ovog posla zarađujte od svoje đedovine ne od naše i Svetog Stefana. Cijena koju smo za to spremni da platimo budite uvjereni da nama mještanima Svetog Stefana nije bitna jer Sveti Stefan nema cijenu i nije na prodaju“, poručio je Rađenović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.