PES: Ljiljanić u saradnji sa DPS učestvovala u rušenju vlasti

0

Zaposlena u Kabinetu predsjednika Crne Gore, Nađa Ljiljanić, sa svojim kolegama iz Pokreta za Podgoricu, prvo je u saradnji sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) učestvovala u rušenju podgoričke vlasti, pa je po nalogu svog poslodavca Milatovića (predsjednik Crne Gore Jakov Milatović) nastavila da iznosi neistine, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

Iz te partije su reagovali na to što je Ljijanić u emisiji „Minula neđelja“ na Aplus televiziji kazala da je ujak predsjednika Vlade i lidera PES Milojka Spajića nudio njenim kolegama pozicije i funkcije, da su iz PES bili u pregovaračkim odnosima sa DPS.

„Uz vokabular koji je ispod svakog nivoa, Ljiljanić pokušava da nametanjem besmislene priče o navodnom nepotizmu u PES-u, prikrije činjenicu da je upravo predsjednik Crne Gore i nekadašnji zamjenik predsjednika PES-a, preporučio rođenu tetku za odborničku listu na prethodnim izborima u Podgorici. Postalo je degutantno slušati moralne akrobacije Milatovićevih koleginica i kolega, pogotovo nakon svega što je i one koji su ga doveli na poziciju predsjednika javno nazvao ‘nepristojnima’. ‘Pristojni’ Milatović osim što se odrekao programa Evropa Sad i onih koji su ga glasali, izrazio je želju da bude politička prikolica URA-e, za čijeg je lidera iznosio salve optužbi, nakon što je Abazović postao premijer zahvaljujući DPS-u“, piše u saopštenju PES.

Iz te partije su dodali da nakon što se odrekao „nepristojnih“ građana i programa koji su ga doveli na vlast, Milatoviću i Ljiljanićkoj je jedino ostalo da svoj „program“ prezentuju blateći PES.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.