Ekološka akcija „Odvoji, recikliraj, osvoji!“ dolazi u Bar: Vrijedne nagrade za sve koji brinu o životnoj sredini

0

Nakon što je ekološka akcija na Cetinju postigla značajan uspjeh, sa skoro 2.000 posjetilaca/teljki i prikupljenih više od 30.000 komada ambalaže, Zeleni talas sa zadovoljstvom najavljuje da se reciklomat sa nagradnim sistemom seli za Bar.

Svakog dana od 9. do 15. avgusta ispred Sportsko-rekreativnog centra Topolica biće postavljen reciklomat sa nagradnim sistemom koji će biti dostupan od 17 do 23 sata.

Građani/ke, kao i posjetioci/teljke Bara pozvani su da se uključe u ovu akciju sakupljanjem plastičnih boca i limenki, koje mogu zamijeniti za nagrade.

U odnosu na sakupljenu količinu, korisnici/e reciklomata će dobijati listiće koje mogu a zamijene za vrijedne nagrade. Osim toga, svi imaju priliku da učestvuju u nagradnoj igri za glavnu nagradu Iphone 15, čime se svi žele dodatno podstaći da se aktivno uključe u zelene incijative.

“Zadovoljstvo nam je što možemo proširiti našu akciju i na Bar, a uskoro i na druge gradove. Veoma smo zadovoljni velikim odzivom na prethodnim akcijama i nadamo se da će i građani i posjetioci Bara prepoznati značaj reciklaže i aktivno učestvovati u našim naporima za očuvanje životne sredine”, isatkli su iz Zelenog talasa, pa dodali;

„Zeleni prijatelji koji su nam pružili podršku i/ili pomogli da se obezbijedi bogat nagradni fond su: Opština Bar, Eko-fond, Sportsko-rekreativni centar Topolica, Marina Bar, Pepsi, Carlsberg, Milka, Mil-Pop, hotel Kalamper, hotel Princess Bar, Atrio Caffe Pizzeria, Željeznički prevoz Crne Gore, stomatološka ordinacija Leković, Mobileland, zlatara Baltez, Apoteka Belladonna, Knjižara Miral, Etno selo Carević, Green car, Dr Brado, restoran Sunce Bar, Skadar lake boat Milica, Pizza Bar, Sport Vision, WOW Montenegro, Kotor Cable Car, Dunja computers, TIAN style, Mondrian, NVO Kišobran i DOO Komunalne djelatnosti Bar“, naveli su iz Zelenog talasa.

Za kraj su dodali:

„Nagrade će biti dodjeljivane na osnovu količine prikupljenog otpada, dok zalihe nagrada traju. Organizator zadržava pravo izmjene uslova akcije. Spisak nagrada, kao i sve druge potrebne informacije zainteresovani/e mogu da pronađu na društvenim mrežama Zelenog talasa ili putem mejla [email protected]“, zaključili su iz Zelenog talasa.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.