Brnabić: Protest nema veze sa litijumom, cilj je nasilno svrgavanje Vučića (FOTO)

0

Predsjednica Narodne skupštine Ana Brnabić istakla je na društvenoj mreži „Iks“ da protest najavljen od strane opozicije za 10. august nema nikakve veze s litijumom.

„Proteste ‘protiv litijuma’ sažima ova rečenica jednog od Šolakovih urednika: ’10. august je novi 5. oktobar’. Protest koji organizuju u Beogradu nema nikakve veze s litijumom. Baš ih briga za životnu sredinu – pa trebalo je Aleksandar Vučić da dođe na vlast da počnemo da gradimo filtere za odsumporavanje na našim termoelektranama, da dobijemo prve zelene kilovate iz obnovljivih izvora energije, da uvedemo prve električne autobuse u gradski prevoz, da zatvaramo kotlarnice na mazut.

Sve je to urađeno dok je SNS na vlasti u Srbiji. Ne prije toga. Jedini cilj protesta je nasilno svrgavanje Aleksandra Vučića s vlasti koju je narod demokratski izabrao na izborima. Jedini cilj je otimanje države. Eto njima prilike da ponove noć koju su propustili između 5. i 6. oktobra, a za kojom toliko žale. I to je jedina istina“, navodi se u objavi.

(Novosti)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.