Ramaj došao u Crnu Goru: Lišen slobode u Ulcinju

0

Biznismen sa tzv. Kosova Naser Ramaj lišen je slobode danas u Ulcinju, nakon što je stupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti u tom gradu.

Ramaj, koji je, kako je juče naveo, bio van Crne Gore, sumnjiči se da je oštetio državni budžet za više od dva miliona evra.

„U nastavku aktivnosti koju su Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv korupcije, ekonomskog kriminala i sprovođenja finansijskih istraga realizovali 1. avgusta 2024. godine, u koordinaciji sa Osnovnim državnim tužilaštvom u Kotoru, prilikom koje je lišena slobode V.G., direktorica privrednog društva d.o.o „Alart Centar Budva – CG“ i protiv nje i navedenog privrednog društva podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivična djela utaja poreza i doprinosa, danas je u Ulcinju od strane službenika Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, lišen slobode N.R., nakon što je stupio u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj“, saopštili su iz Uprave policije (UP), pa dodali:

„Protiv njega su službenici policije prethodno podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo utaja poreza i doprinosa kao jedan od vlasnika privrednog društva d.o.o „Alart Centar Budva – CG“, čime je pričinjena materijalna šteta Budžetu Crne Gore u ukupnom iznosu od 2.044.008,64 evra“, zaključili su iz UP.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.