DPS Nikšić: Lokalni funkcioneri se tuku, tako to izgleda kad prevlada nezajažljivost za foteljama

0

Prije par dana predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević i ministar ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Damjan Ćulafić saopštili su da se zatvara deponija Mislov do i da se smeće odvozi na deponiju u Podgoricu, saopštili iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

„Pitamo zato dvojicu “inovatora” zašto je smeće sinoć pod okriljem noći i uz privatno obezbjeđenje istovarano opet u halama Željezare?! Zašto opet obmanjuju javnost, posebno građane Nikšića? Pitamo: da li posjeduju dozvolu od Agencije za zaštitu životne sredine da tamo odlažu ili skladište smeće? Tražimo da javnosti pokažu dozvole, ali i ugovore sa vlasnikom hale u kojoj se istovaruje smeće“, naveli su iz DPS, pa nastavili:

„Ali, poštovani građani, niti ćete vi, niti ćemo mi dobiti odgovore, jer u Opštini, umjesto da se bave ovim pitanjima, oni dan započinju tučama, pa i policija mora da interveniše, a i potpredsjednici završavaju od zadobijenih udaraca u bolnicu. Tako to izgleda kad prevlada nezajažljivost za foteljama, pa usljed nezasitosti lokalnih vlastodržaca i šakama počinju da brane funkcije“, tvrde iz DPS-a.

Za kraj su dodali:

„Zaključno: da znamo da bar poznaju šta je stid, kazali bismo im da se stide. Ovako, zastiđe su za grad u kojem su, nažalost, dobili priliku da odlučuju o sudbini građanki i građana“, zaključili su iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.