Sjutra humanitarni program Kneževića i Koprivice u UIKS-u

0

“Uz podršku direktora UIKS-a, Darka Vukčevića, i Uprave Zatvora u Spužu, u sklopu periodičnih kulturnih sadržaja za zatvorenike i zatvorenice na izdržavanju dugih kazni zatvorom, Milan Knežević i Dragan Koprivica održaće još jedan od svojih programa u UIKS-u sjutra, osmog avgusta, sa početkom u 11:40 časova”, saopštio nam je Dragan Koprivica.

Kako je Koprivica istakao on će pjevati poznate folk hitove i govoriti svoje aforizme, a Knežević svoje humorističko-satirične pjesme, koje redovno nailaze na odličan prijem naše cjelokupne javnosti i putem društvenih mreža, kao i samih zatvorenika prilikom nastupa Kneževića u UIKS-u.

“Gost programa biće mlada, talentovana članica Udruženja književnika Crne Gore, Jelena Čavić, koja će čitati svoje pjesme u prozi, iz zbirke u pripremi, a kojima je na književnim večerima već na sebe skrenula pažnju”, naveo je on.

Nakon UIKS-a, Knežević i Koprivica će kulturni program održati i u Zatvoru Bijelo Polje, i još nekim institucijama od posebnog društvenog značaja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.