Šolak poslao novinara u Knin da na dan stradanja Srba hvali hrvatsku Vojsku

0

Dragan Šolak na godišnjicu obelježavanja jednog od najstrašnijih zločina nad Srbima – zločinačke akcije „Oluja“ – poslao je u Knin novinara Nove S Željka Veljkovića da isprati cjelodnevno slavlje organizovano u ovom gradu!

Na dan stradanja Srba Veljković je u uključenju uživo iz Knina hvalio hrvatsku vojsku, govorio o preletu hrvatskih „migova“ i „rafala“, ali i iskazao žaljenje što je proslava zločinačke akcije ove godine manje posjećena. Kako zaključuje i izražava žaljenje – to je sigurno zato što ove godine u Kninu nije pevao Tompson!

– Mi smo od 7 jutros bili na ulicama Knina. Videli smo i taj prikaz vojnih sposobnosti hrvatske vojske, videli smo oproštaj hrvatskih migova od aktivne službe, i prelet njihovih novih „rafala“, čuli govore, djelove njihove ste čuli i vi maločas, tokom cijelog dana se u Kninu slavi. Domobrani su najavili i da će večeras bojkotovati koncert Maje Šuput koji se održava u centru Knina. Valjda zato što njene pjesme nisu dovoljno domoljubive, a inače kažu da je ova proslava Oluje jedna od najmanje posjećenih u posljednjih desetak godina. Možda i zbog toga što Tompson večeras ne nastupa u Kninu nego u Imotskom – naveo je novinar prilikom uključenja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.