Australijanac vrijeđao policajce u Budvi: „Pi*ke jedne, viđećete vi ko sam ja, je*em vas u usta, pobiću vas sve“

0

Državljanin Australije P.M. (51) , rodom iz Zenice, kažnjen je u dva odvojena postupka pred Sudom za prekršaje u Budvi, ukupnom novčanom kaznom od 3.300 evra.

Kako pišu „Vijesti“, on je sinoć oko 19.50 časova vozio automobil „fiat“ beogradskih registracija ulicom 13. jul, pored TQ Plaza, kada je patrola budvanske policije pokušala da ga zaustavi.

Međutim, iako je policajac podigao propisno znak stop, Australijanac je odbio da se zaustavi i nastavio je da vozi, da bi ga nekoliko minuta kasnije u Mediteranskoj ulici u centru grada zaustavila patrola.

On je alkotestiran i utvrđeno je da je vozio sa 1,54 promila alkohola u krvi.

Zbog dva prekršaja, njemu je sutkinja Suda za prekršaje u Budvi Magdalena Mijić odredila jedinstvenu novčanu kaznu od 1.800 evra.

Međutim, nakon što je zaustavljen i alkotestiran, Australijanac je počeo da vrijeđa policajce V.P. i M.V. dok su ga privodili u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Budva.

On im je uputio pogrdne riječi:

„Pi*ke jedne, viđećete vi ko sam ja, šta ću da vam uradim kada izađem iz kombija. Šta hoćete od mene majmuni jedni crnogorski, je*em vas u usta, pobiću vas sve“, tvrde izvori „Vijesti“.

Dodali su da je Australijanac dok su se službenim vozilom kretali ka stanici policije, te na samom službenom parkingu ispred OB Budva nastavio sa omalovažavanjima upućujući riječi:

„Šta je pi*ko jedna, hoćeš li sad da te polomim ođe, da ti uzmem taj pištolj , pa da ga nemaš više da se ku*čiš sa njim. Zatim je Australijanac navodno stisnutom pesnicom zamahnuo u pravcu policajca V.P. da ga udari, a policajcu M.V pocijepao uniformu.

U odvojenom postupku, njemu je sutkinja Mijić odredila novčanu kaznu od 1.500 evra.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.