Dnevni horoskop

0
  • Ovan

    U va­šem po­lju ka­ri­je­re mo­guć je po­slov­ni sa­sta­nak na ko­jem će­te ugo­vo­ri­ti veo­ma uno­san po­sao. Ovaj dan vam do­no­si lep izla­zak ili kra­će pu­to­va­nje s par­t­ne­rom. Pred va­ma je sja­jan pro­vod. Pre­hla­da.

  • Bik

    Pu­to­va­nja i či­tav niz sa­sta­na­ka pred­sta­vlja­ju glav­nu te­mu ovog da­na. Sa­da po­la­že­te te­me­lje du­go­ro­č­nog po­slo­va­nja. Ose­ća­te da se na­la­zi­te na pre­kre­t­ni­ci. Spre­m­ni ste da ozva­ni­či­te svoj od­nos s par­t­ne­rom. Bo­lo­vi u vra­tu i le­đi­ma.

  • Blizanci

    Po­vo­ljan aspe­kt da­je vam fo­kus i vi bez pro­ble­ma oba­vlja­te po­slo­ve, je­dan po je­dan. Uspeh do­la­zi kroz jav­ne na­stu­pe. Ne vo­li­te taj ose­ćaj ka­da u od­no­su za­vla­da ru­ti­na i spre­m­ni ste da ne­što iz ko­re­na pro­me­ni­te. Uko­če­nost vra­ta.

  • Rak

    Do vas mo­gu do­pre­ti sple­t­ke ko­je je o va­ma ši­rio je­dan sa­ra­d­nik. Spre­m­ni ste da ispra­vi­te tu ne­pra­v­du, čak i bu­r­nom ra­spra­vom. Slo­bod­ni Ra­ko­vi mo­gu da sre­t­nu svo­ju srod­nu du­šu na dru­štve­nom sku­pu ili ne­koj za­ba­vi. An­k­sio­znost.

  • Lav

    Ako pla­ni­ra­te da po­kre­ne­te po­sao ka­kav ni­ste ra­di­li, ovaj pe­riod vam do­no­si po­dr­šku veo­ma mo­ć­nih lju­di. Pre­ve­li­ki broj oba­ve­za do­pri­no­si to­me da se ma­nje po­sve­ti­te par­t­ne­ru. Po­tru­di­te se da to ne po­tra­je du­go. Bol u ra­me­nu.

  • Devica

    Ovaj pe­riod do­no­si uspeh uko­li­ko se ba­vi­te tr­go­vi­nom, fi­nan­si­ja­ma ili ako že­li­te da in­ve­sti­ra­te u kru­pan biz­nis. Slu­ča­jan su­sret na ne­kom sku­pu mo­že da vam do­ne­se po­znan­stvo s veo­ma pri­vla­č­nom i za­ni­mlji­vom oso­bom. Bo­lo­vi u gr­lu.

  • Vaga

    Veo­ma je va­žno da za­vr­ši­te po­sao ko­ji ste za­po­če­li, jer će to bi­ti uslov za da­lji na­pre­dak. Oče­ku­je vas rad na no­vom ve­li­kom pro­je­k­tu. Par­t­ner će vam pri­re­di­ti le­po izne­na­đe­nje u vi­du za­ni­mlji­vog pu­to­va­nja. Vi­še se kre­ći­te.

  • škorpija

    Ose­ća­te za­si­će­nje po­slom i at­mo­s­fe­rom ko­ja vas okru­žu­je, a sa­da na­stu­pa preo­kret, ka­da će­te mo­ći da za­po­č­ne­te ne­što sa­svim no­vo. Oso­ba s ko­jom se vi­đa­te igra ne­ku igru s va­ma, a usko­ro vam sle­di ozbi­ljan raz­go­vor. Upa­la mi­ši­ća.

  • Strelac

    Va­ša po­znan­stva mo­gu ima­ti odlu­ču­ju­ći uti­caj na ovaj pe­riod, jer vam je za one na­j­vi­še ci­lje­ve neo­p­hod­na po­dr­ška uti­ca­j­nih oso­ba. Ne­ki sta­ri nes­po­ra­zum mo­že da­nas da iskr­sne iz­me­đu vas i par­t­ne­ra. Neo­p­ho­dan je ko­m­pro­mis. Reu­ma.

  • Jarac

    Na­t­pro­se­č­ni re­zu­l­ta­ti obe­le­ža­va­ju či­tav ovaj pe­riod, ta­ko da sa­da mo­že­te da ostva­ri­te svoj na­j­ve­ći ci­lj u ka­ri­je­ri. Od­nos s par­t­ne­rom ispu­nja­va­ju ra­zu­me­va­nje i uza­ja­m­na po­dr­ška. Uspe­šan za­jed­ni­č­ki pro­je­kat. Reu­mat­ski pro­blem.

  • Vodolija

    Glav­na te­ma ovog da­na mo­že da bu­de sa­sta­nak iza za­tvo­re­nih vra­ta. Pru­ža vam se pri­li­ka da bu­de­te una­pre­đe­ni na vi­šu po­zi­ci­ju. Pred va­ma je ro­man­ti­čan lju­bav­ni sa­sta­nak sa oso­bom ko­ju ste ne­dav­no upo­zna­li. Ne­sa­ni­ca.

  • Ribe

    Vaš po­sao se ra­zvi­ja u do­brom pra­v­cu, ta­ko da će­te bi­ti i vi­še ne­go za­do­vo­lj­ni do­sa­da­šnjom sa­ra­d­njom s no­vim par­t­ne­rom. Va­ša ve­za s par­t­ne­rom pro­t­ka­na je po­se­b­nom ne­žno­šću i lju­ba­vlju. Pe­riod ro­man­ti­ke i skla­da. Po­tre­b­na vam je re­ha­bi­li­ta­ci­ja.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.