Satanisti globalne duboke države bacili su rukavicu u lice humanizmu i hrišćanstvu

0

Lider Pokreta za promjene (PZP) Nebojša Medojević okarakterisao je otvaranje Olimpijskih igara u Parizu kao bacanje rukavice u lice humanizmu i hrišćanstvu od strane duboke države.

„Satanistički rituali su simbolički predstavili ciljeve svoje agende: uništenje ljudske civlizacije kakvu je poznajemo!

Kraj civilizacije – kraj normalnosti. Kraj čovjeka kao humanog bića. Kraj porodice. Kraj države. Kraj nacije. Kraj religije. Kraj identiteta.

Ako je Bog ljubav, onda je Otvaranje Olimpijade u Parizu bilo bogohuljenje i proslava Sotone koji je mržnja“ – stava je Medojević.

Dodaje da je u srcu nekadašnje hrišćanske Francuske prokuljalo zlo i najavilo propast.

„Ali najveća snaga Sotone je mrak, tamo on vlada. Neznanje, propaganda, laži, kupovina duša, nemoral, kriminal, korupcija.

Kad izađe na svijetlo dana i postane vidljiv, tu mu je kraj. Svijetlo, ljubav, porodica, sloboda, mir, sloga predvođeni Isusom Hristom, pobjeđuju“ – kaže Medojević.

Lidr Pokreta za promjene kaže da se svijet budi, kao i da slobodni ljudi i narodi ustaju protiv globalne Sotone koja želi da porobi svijet.

„Bog Vam je poslao kišu. Da sa pariskih ulica, trgova, katedrala, nevinih sportista i posmatrača spere smrad Sotone i njihovih slugu.

Uspjeli ste. Probudili ste i ujedinili svijet“ – poručio je Nebojša Medojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.