Neneziću četnici ne izlaze iz glave: Bošnjačka stranka da brine o koaliciji sa vojvodom, jer je postala ikebana Mandića i Vučića

0

Dragi sugrađani, ako se vaše rukovodstvo bude brinulo o razvoju grada Bara, kao što su se brinuli o svojim sunarodnicima kada su ušli u koaliciju s četničkim vojvodama, onda mrka kapa za bulevar kroz Čelugu, navodi se u reagovanju poslanika Socijaldemokrata (SD) Branislav Nenezić na saopštenje Bošnjačke stranke Bar.

„Ubuduće ne potpisujte reagovanja koja je pisao neko u centrali, jer me očigledno ne poznaju. Barani svih vjera i nacija dobro znaju da svoje sugrađane ne ‘prepoznajemo’ po vjerskoj ili nacionalnoj osnovi. Alibi za koaliciju sa Andrijom Mandićem nemojte tražiti u napadanju mene, a mi se znamo dobro“, istakao je Nenezić.

Kako je dodao, „kada se već vraćate u prošlost ‘pogledajte’ i prisjetite se gdje su bili, šta su vam radili i kojim folklorom ‘dočekivali’ novi koalicioni partneri“.

„I na kraju da vas zamolim da ne pominjete ikebane. Jer ste od prošle nedjelje upravo vi zvanično postali Vučićeva i Mandićeva ikebana. Srećno u oba doma“, zaključio je Nenezić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.