Milun Zogović čestitao Dan opštine Plav

0

Milun Zogović, potpredsjednik DNP CG, i potpredsjednik Vlade Crne Gore za infrastrukturu i regionalni razvoj, najsrdačnije čestita 26. jul, Dan opštine Plav, predsjedniku Opštine Nihadu Canoviću, predsjedniku Skupštine opštine Alenu Baliću, kao i svim građanima Plava.

Zogović ovim povodom iskazuje iskreno zadovoljstvo zbog napretka ovog mirnog i prelijepog grada, koji oduvijek krase multinacionalni i multivjerski sklad i suživot svih građana, na dobrobit ovog sjevernog bisera Crne Gore i naše države u cjelini.

Po Zogoviću, ovaj grad je kao takav prepoznat u našoj zemlji i okruženju, uz tradicionalno kvalitetne odnose s dijasporom, u korist svih onih koji žele dobro Plavu i Crnoj Gori.

Bogatstvo različitosti u cjelini predstavlja i zalog daljeg napretka Plava na ukupnoj i turističkoj mapi Crne Gore, grada kojim su turisti cijelog svijeta uvijek iznova impresionirani, dolazeći u njega kao u jednu od najljepših turističkih destinacija. Stoga grad podno Prokletija zasigurno ima lijepe perspektive u oblasti ukupnog turizma Crne Gore, između ostalog, i kao grad kulture, prepoznat svake godine i po brojnim, pažljivo biranim, kvalitetnim kulturnim programima i sadržajima.

Zogović naglašava i da je Plav primjetno napredovao u infrastrukturnom pogledu, zbog čega takođe upućuje čestitke predsjedniku Opštine, Nihadu Canoviću, i kompletnoj upravljačkoj strukturi ovog grada, koji po mnogo čemu predstavlja najljepši primjer i za druge lokalne sredine u Crnoj Gori.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.