Zajednička akcija policije Crne Gore i Albanije: Uhapšeni albanski državljanin gajio marihuanu na tri plantaže

0

Albanski državljanin M.G.(28), iz Skadra uhapšen je jutros pošto su crnogorski i albanski policajci pronašli tri plantaže na kojima je osumnjičeni gajio 11.350 stabljika marihuane.

Kako je saopštio vršilac dužnosti (v.d.) pomoćnika direktora Sektora za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović na konferenciji za medije, kod albanskog državljanina su takođe pronađena i dva komada vatrenog oružja dva komada.

Prema njegovim riječima mjestu Grece na samoj graničnoj liniji izmeđuu Crne Gore i Albanije, na teritoriji Albanije zaplijenjene su tri plantaže marihuane u količini od 11.350 stabljika.

“Ova zajednička akcija ima za cilj sinhronizovano djeklovanje organa za sprovođenje zakona Crne Gore i Albanije. Tu su službenici sektora granične policije, pripadnici elitnih specijalnih jedinica i službenici sektora za borbu protiv kriminala. Današnja akcija je potvrda da je Crna Gora pouzdan partner svim bezbjednosnim službama u regionu”, rekao je Šćepanović.

“Za uspješan završetak ove akcije, u ime Državne policije, želim da se zahvalim kolegama iz Uprave policije Crne Gore, na korektnoj i profesionalnoj saradnji sa službama albanske policije. Ovaj model saradnje još jednom pokazuje veoma dobre odnose između dvije policije, kao i povjerenje u razmjenu informacija u borbi protiv kriminala” istakao je Edmond Sulaj načelnik skadarske policije

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.