Opozicija ponovo poziva na smrt predsjednika Srbije! Prijetnjama nema kraja: Objavljena Vučićeva fotografija sa omčom oko vrata (FOTO)

0

Simpatizerti opozicije i njihovi botovi ponovo su uputili monstruozne prijetnje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. I ovog puta pozivali su na smrt šefa države.

Vodeći kontinuiranu kampanju protv ekonomskog napretka Srbije, a ovog puta stavljajući fokus na eksploataciju litijuma, opozicionari su po ko zna koji put, otvoreno pozvali na smrt predsjednika.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se uznemirujuća fotografija na kojoj se nalazi Vučić na vješalima uz poruku da „samo preki sud Srbiju spasava“.

Ovim potezom su pokazali da njima, u stvari, nije problem iskopavanje „bijelog zlata“, kako se litijum popularno zove, već da im je jedini problem Aleksandar Vučić kog će se riješiti „makar kad umre“.

Podsjetimo, na društvenoj mreži Iks Biljana Stojković objavila je monstruoznu prijetnju smrću upućenu predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, u kojoj poziva na njegovo ubistvo.

– Trenutak u vremenu. A tako istinit. Narod će mu presuditi – napisala je kopredsjednica stranke Zajedno Biljana Stojković, koja je podjelila fotografiju Aleksandra Vučića.

Prijetnje predsjedniku Srbije koje se nižu, jasno pokazuju da riječi ove opozicionarke utiču na javnost i da raspiruju mržnju. U njenim riječima ne krije se nikakav „sud“ u vidu institucije, već otvoren poziv na smrt koji je uticao na to da i drugi krenu istim putem mržnje i nasilja.

(Pink.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.