DPS Nikšić: Gori Mislov do i sa njim 400.000 evra koje je lokalna vlast Nikšića upotrijebila za sanaciju požara

0

Deponija Mislov do je u plamenu dok se lokalna vlast bavi spašavanjem Marka Kovačevića od smjene zbog sramotnog postupanja i govora mržnje i snimaju serije sa ekipama iz Beograda novcem građana Nikšića, tvrde iz OO DPS-a Nikšić.

“I po onoj staroj selo gori, a baba se češlja i lokalnu vlast mnogo ne tangira što gori deponija, i velike količine smeća. Šta bi sa datim parama za sanaciju, šta bi sa silnim projektima i rješavanjem pitanja deponije? Ne bi ništa, jer vlastodršci niti šta rade, niti umiju raditi. Jedino što je njima bitno je smještanje i razmještanje po dubini, a građani nek’ trpe, pa ko preživi, pričaće”, tvrde iz DPS-a.

Pozivaju gradsku upravu da izađe iz kabineta u zagađenu sredinu da vide kako gori, kako kažžu, 400.000 evra koje su vlastodršci dobili za sanaciju požara.

“Iz priloženog je jasno kako su ga sanirali, baš kao što je izgorelo 9.500.000 za rasvjetu koja ne radi. N’o pitamo da li će, poslije ovoga imati obraza da izađu pred građane i kažu „radimo“, a građani udišu danas što udišu, a posljedice po njihovo zdravlje tek ćemo vidjeti. Zato bolje, nek’ danas svi u lancu podnesu ostavke i spasu Nikšić i Nikšićane od njihovog ‘rada’”, zaključuju u OO DPS Nikšić.

(PortalAnalitika)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.