Dajković: Milatović kriv za pad vlasti u Podgorici, ima nezajažljivu žeđ za osvetom bivšim kolegama

0

Isključivi krivac za pad vlasti u Podgorici je aktuelni predsjednik Crne Gore Jakov Milatović, , poručio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

„Milatovićevi novi partneri Demokratska partija socijalista (DPS), Pokret za promjene (PzP) i GP URA su samo kolateralni prolaznici koji su namirisali njegovu nezajažljivu žeđ za osvetom bivšim kolegama, a samim tim i destrukcijom“, izjavio je Dajković, pa nastavio:

„Razumio bih da je vlast pala zbog pronevjere novca, korupcije, namještenih tendera ili neke teške javne bruke, ali da pada vlast koja je, za razliku od mafijaškog režima Mila Đukanovića, radila časno i pošteno svoj posao – to ne mogu da shvatim, niti prihvatim“, rekao je Dajković.

Poručio je da bi bilo fer da i predsjednik Crne Gore vrati mandat građanima.

„Građani ga sigurno nisu glasali zbog saradnje sa partijom Mila Đukanovića, niti zbog njegovih antisrpskih stavova kojima je prevazišao i Nenada Čanka“, kazao je lider Slobodne.

Za kraj je dodao:

„Najzad, građanima Podgorice poručujem da mirno spavaju jer kriminalizovanom DPS-u nećemo dati ni metar Podgorice, kao što im nismo dali ni na prošlim izborima, kada su izgubili sa preko trideset hiljada glasova razlike“, zaključio je Dajković.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.