Vukčević napustio Meksiko ali ne mijenja govorno područje

0

Član selekcije Crne Gore Andrija Vukčevič ima novi klub.

Iskusni defanzivac predstavljen je u španskoj Kartaheni, ekipi koja nastupa u drugom rangu tamošnjeg fudbala.

Vukčević u tim koji je prošlu sezonu završio na 14. poziciji dolazi iz meksičkog Huaresa, a biće mu ovo drugi angažman u Španiji, nakon što je 2016. godine kao veliki talenat potpisao za Sevilju.

Bio sam veoma mlad kada sam stigao u Sevilju i to je bilo moje prvo iskustvo van Crne Gore. Osjećao sam se tu veoma dobro, naučio sam mnogo stvari i zato sam želio da se ponovo vratim u Španiju„, poručio je Vukčević na pres konferenciji.

Andrija je već gledao jedan od pripremnih mečeva njegovih novih saigrača.

Veoma mi se svidjelo to što sam vidio prije nekoliko dana – igrali su lijepo, kao što je uostalom slučaj u cijeloj Španiji„.

Jedno od pitanja novinara bilo je sa kojim ciljevima je stigao u grad na obali Sredozemnog mora.

Prije svega želim da idem utakmicu po utakmicu, jer ih u sezoni imamo mnogo… Segunda je veoma izjednačena liga, vidjećemo kako će sve da izgleda„, naglasio je Vukčević.

U Kartaheni ga je sačekao i saigrač iz reprezentacije, štoper Nikola Šipčić, koji je takođe (iz Tenerifa) stigao na pozajmicu.

Pisao sam mu kada sam saznao da se Kartahena intersuje za mene, a od njega sam čuo samo lijepe riječi – o ekipi, gradu i svemu uopšteno„.

Kada je nosio dres San Fernanda jedan od mečeva odigrao je upravo u Kartaheni, u svom sada već novom domu.

Sjećam se svega, bila je spektakularna atmsofera na stadionu – navijači su sve vrijeme gurali svoje igrače, to mi se veoma svidjelo„, zaključio je Vukčević, kojeg u septembru sa „sokolima“ očekuju izazovi u Ligi nacija.

Kartahena je prošlu sezonu u Segundi završila na 14. mjestu.

1 klik – 100 freebet-ovaRegistruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.