Stanojević: Pokazatelj gdje smo u odnosu na LŠ, Dinamo igrao u drugoj brzini

0

Partizan je doživio pravi debakl u Poljskoj od Dinama iz Kijeva i sada put u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona izgleda daleko. Trener Aleksandar Stanojević je na konferenciji za medije po završetku meča bio izrazito nezadovoljan.

Trener crno-bijelih je počeo:

Razočaravajući rezultat za nas. Primili smo golove dosta naivno i lako, ovo je bila druga brzina od strane Dinamo Kijeva i pokazali su nam koliko su u svim elementima fudbalske igre ispred nas. Nama ostaje da popravimo neke stvari, da dopunimo selekciju i da nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona“, iskren je bio Stanojević.

Kobnih šest oluvremena je potpuno preokrenulo utakmicu:

Nevjerovatno, to se ozbiljnim ekipama ne dešava. Prvo poluvrijeme je bilo egal, kontrolisali su igru, nisu nas ugrožavalim, ali to je totalno preokrenulo igru. Jednostavno su nas u drugom poluvremenu nadigrali, fizički su bili bolji“, rekao je trener crno-bijelih.

Brzina u igri i trci je mnogo veća sa njihove strane i to je najveća razlika između dve ekipe u ovom trenutku“.

Zaista je bio pravi šok, postigli su tri gola u finišu. Igračima smo rekli da pokušamo da postignemo gol, da ostanemo u igri. Uspjeli smo da smanjimo i mi, međutim, nismo izdržali njihov ritam i njihovu brzinu, primili smo gol i tada je sve bilo riješeno“, rekao je Stanojević.

Stići minus od četiri gola je gotovo nemoguće…:

Naravno da je teško stići, jer je bila razlika ne samo u golovima nego i u igri. Ne možemo na ovaj način, moramo da izvučemo pouke, pokušali smo da se nametnemo, ali ne možemo da igramo ovako, moramo da se podignemo, moramo da se pojačamo“, zaključio je Stanojević.

1 klik – 100 freebet-ovaRegistruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.