Krivična prijava protiv Dragana Ivanovića koji se sumnjiči da je paljenjem vatrometa izazvao požar na Gorici

0

Protiv Podgoričanina Dragana Ivanovića (45) biće podnijeta krivična prijava, zbog krivičnog djela izazivanje opšte opasnost. Kako navode iz policije Ivanović se sumnjiči da je ispaljivanjem vatrometa u noći između utorka i srijede, izazvao požar na brdu Gorica, koji su vatrogasci gasili cijelu noć.

“Podgorička policija je sinoć oko 21.10 časova obaviještena da je došlo do požara na brdu Gorica. Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su došli do saznanja da je požar najvjerovatnije nastao od izvođenja vatrometa. Obilaskom terena u ulici Ludvika Kube u dvorištu jedne porodične kuće pronađena je kutija kao ostatak ispaljenog vatrometa, te je od lica D.I. (45), za kojeg se sumnja da je ispalio vatromet, prikupljeno obavještenje na date okolnosti. Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo izazivanje opše opasnosti, te će protiv D.I. biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku”, saopšteno je iz policije.

Podsjećamo, sinoć oko 21 sat na Gorici je izbio veliki požar. Nošena vjetrom vatra je brzo zahvatila sjevernu stranu brda, odnosno pojas između Zagoriča i pruge, iznad Ulice Ludviga Kube.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.