Čarapić: Svjedočimo prekrajanju izborne volje, danas ćemo vidjeti imamo li ponovo Draga Đurovića, Stevana Džakovića ili Azru Jasavić samo u Podgorici!

0

Šef odborničkog kluba Pokreta Evropa sad u Podgorici Vasilije Čarapić kazao je da svjedočimo prekrajanju izborne volje u Podgorici.

„Građani su glasali masovno protiv DPS-a i njihove politike. Glasali ste protiv korupcije, protiv privilegija pojedincima bliskih prethodnoj vlasti, protiv nakaradnih praksi koje su ovom gradu ostavile milione duga“, jasan je Čarapić.

Građani su glasali protiv represivnog režima koji pokazuje batinaške krake, tvrdi Čarapić i dodaje da su glasali protiv mraka, Gradske partijske televizije koja je bila partijsko glasilo a koji je sada pristojan medij.

„Još uvijek treba za to vremena da napravimo respektabilan medij koji će biti među najgledanijima ali je to tada bilo propagandno glasilo a novac je išao u kasu DPS-a kako bi sprovodili propagandu koju svi građani plaćaju. Glasali ste protiv čovjeka koji je prodao kružni tok za šta ga sad tereti SDT. Vi ste glasali jasno protiv toga. Većina koja je sastavljena nakon izbora je bila heterogena ali su građani jasno rekli protiv koga su. Decenijama, 30 godina ste se borili, glasali protiv i trudili da se smijeni takav režim. Trpjeli ste torture a na kraju dana dođe neko i pokuša da vas vrati na to. Izborna volja je pregažena a građani, vi ste iznevjereni od ljudi koji nisu izdejstvovali tu pobjedu. Oni nisu ti koji su dobili tu bitku a sada kao anonimni idu sa vašim oponentima. Danas odlučujemo o tome hoće li jedna Nađa Ljiljanić biti Stevan Džaković ili Azra Jasavić. Danas ćemo da vidimo hoćemo li da imamo ovakav scenario. Danas ćemo vidjeti da li je prethodni režim uspio da izdejstvuje novog Draga Đurović, novu Azru Jasavić, novog Stevana Džakovića“, jasan je Čarapić.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.