Crnogorski olimpijci otputovali za Pariz sa Air Montenegrom

0

Današnjim letom Air Montenegra MNE 324 crnogorski olimpijci su otputovali na ovogodišnje takmičenje, koje se održava u Parizu.

Ove godine na Olimpijskim igrama boje Crne Gore braniće devetnaest olimpijaca, među kojima su bokserka Bojana Gojković, plivačica Jovana Kuljača, ateltičar Darko Pešić, plivač Miloš Milenković i muška vaterpolo reprezentacija, a zastavu naše zemlje na otvaranju Olimpijskih igara nosiće teniserka Danka Kovinić i jedriličar Milivoj Dukić.

Put crnogorskih olimpijaca za Pariz realizovan je uz podršku crnogorke avio-kompanije, a crnogorski olimpijski tim, ispraćen je sa aerodroma u Podgorici uz prisustvo sportskih zvaničnika, podržavalaca i predstavnika medija. Sportisti, kao najbolji ambasadori Crne Gore, krenuli su na put gdje će našu zemlju predstaviti na najvećem sportskom događaju, a svi prisutni poželjeli su im mnogo sreće i uspjeha.

„Zadovoljstvo nam je što na ovaj način možemo pružiti podršku našim olimpijcima omogućavajući im brz i udoban put do Pariza. Ovom prilikom želimo im puno uspjeha na predstojećem takmičenju, priželjkujući da kabinu našeg aviona u povratku olimpijaca iz Pariza krase medalje”, kazali su iz kompanije.

Atmosfera prilikom ispraćanja naših olimpijaca na podgoričkom aerodromu bila je veoma entuzijastična, baš kakva je i među crnogorskim olimpijcima, prema riječima predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušana Simonovića.

‘’Motivacije nikome ne nedostaje, Olimpijada je najveći događaj u karijeri svakog sportiste. Za našim sportistima su naporne pripreme i nadamo se najboljem’’, istakao je Simonović.

Air Montenegro će i u narednom periodu ostati posvećena doprinosu razvoja sporta u Crnoj Gori.

1 klik – 100 freebet-ova! Registruj se na meridianbet.me i pokupi najbolji poklon dobrodošlice!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.