Živković upao u depresiju zbog ulaska BS u Vladu: Prodajete principe i ideale, u koaliciji ste sa ljudima koji kažu da su ratni zločinci heroji!

0

Predsjednik DPS-a Danijel Živković problematizovao je na sjednici Skupštine ulazak Bošnjačke stranke u Vladi jer su im do sada bili dobri partneri.

„Vjerovao sam do juče da drže do programskih principa i ideala. Znam Kenanu Strujić Harbić iz Pljevalja, znam Ervina. Vjerovao sam da držite do programskih ideala. Međutim, vi ste juče zapravo uradili sve suprotno od onoga što je vaša politika. Sjećam se nekih drugih vremena, 2016. godine, kada je na čelu BS bio počivši Rafet Husović kom se nudila cijela Vlada. Tada je Husović odbio ponudu DF-a koja je bila velika i rekao ne. Znam kakva je cijena rušenja Crne Gore“, kazao je Živković.

Vi danas prodajete principe i ideale, tvrdi Živković, i dodaje da tome svjedoči kao čovjek.

„Žao mi je što podastirete put ulasku ovih desničarskih struktura u Vladu. Zavrišićete isto kao i svaki koji su sarađivali sa nacionalistima. Crna Gora se etnofederalizuje a vi ulazite u koaliciju sa ljudima koji kažu da su ratni zločinci heroji, sa ljudima koji kažu da nije bilo genocida u Srebrenici, ljudima koji ne žele građanski kontekst društva, već konstitutivnih gdje ste vi minimizirani. To smo i mi mogli, ali nismo to uradili“, kazao je Živković.

BS je airbag za ulazak DF-a u Vladu, tvrdi on i dodaje da je Vlada anticrnogorska.

„Nema veze, nek mi propadnemo. Sam ja da ostanem u DPS-u, mi ćemo se protiv ovakvog sistema vrijednosti boriti.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.