Vučević sa skupa Pokreta socijalista poručio: Radujemo se vremenu kada ce svanuti nova srpska zora kada će Srbija biti još jača!

0

Predsjednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević prisustvovao je juče skupu Pokreta socijalista povodom obilježavanja 16 godina rada i političke borbe za nezavisnu i samostalnu Srbiju.

„Tradicionalno zajedno smo na sve značajne datume, pa i na dan kada ste prije 16 godina krenuli u ovu nimalo laku političku avanturu, već borbu za slobodnu i nezavisnu Srbiju. Nešto poslije vas formirali smo i SNS i od tada, skoro 16 godina, naša saradnja se nastavlja u kontinuitetu, kako u opozicionim tako i u pozicionim danima, u padovima i na lijepim vijestima ili kada to nije bilo lako prihvatiti, nismo se rastali, i to je nešto što me čini ponosnim kada stojim pred vama“, poručio je Miloš Vučević.

FOTO: FOTO/POKRET SOCIJALISTA

Predsjednik SNS Vučević čestitao je Pokretu socijalista na hrabrosti i odanosti Srbiji.

„Ostali ste verni vašim idealima, političkom programu, idejama u koje vjerujete. Nije uvijek lako, trpjeli ste političke napade u prošlosti, bili ste dosta politički sankcionisani, nekoliko puta, ali nikada niste odustali od svojih ideja i to se mora prepoznati i poštovati kada neko vjeruje u svoju ideologiju i politički program, čak i kada se čini da je to teško ostvarivo, pokazuje svoj karakter, vjeru u sebe i svojim prijateljima, u svom narodu i zemlji“, poručio je Vučević.

„Vjerujem da ćemo zajedno zaštititi Srbiju od svih udaraca. Samo vjerujte svom državnom vrhu koji zna šta radi, i radi na očuvanju države u teškim geopolitičkim vremenima, da ne prođemo kao u 20 vijeku, već da ojačamo, ne da bismo nikome prijetili, već da bismo sačuvali svoj narod, a mi se radujemo vremenu kada će svanuti nova srpska zora kada će Srbija biti još jača, vjerujem da ćemo tu Srbiju dočekati zajedno“, poručio je predsjednik SNS Miloš Vučević na proslavi 16 godina rada i postojanja Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.

FOTO: FOTO/POKRET SOCIJALISTA

(Pink.rs)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.