Bogdanović: Strašne stvari su radile u Crnoj Gori – od organizovanog kriminala i korupcije, preko ubistava, šverca cigareta, narkotika…

0

Predsjednik poslaničkog kluba Demokratske Crne Gore Boris Bogdanović ukazao je da je „tridesetogidišnja epopeja vladavine DPS-a bila saga o izdaji gdje su kriminal i korupcija i strah zamijenili ideale“.

„Primjenjivali su metode koje su zauvijek oblatile našu državu i istoriji. U moći junačine, a pred pravdom kukavice i štrajkači glađu. Strašne stvari su radili – od organizovanog kriminala i korupcije, preko ubistava, sušenja mesa na Njegušima, šverca cigareta, narkotika… Oni su podržavali kada su se razgovori lidera opozicionih subjekata objavljivali, a sad kad su objavljene njiihove tajne napadaju se novinari i mediji“, poručio je Bogdanović.

On je podsjetio da je bivši SDT Milivoje Katnić objavio razgovore između njega i Bečića, da je jedan funkcioner ANB izvršio samoubistvo…

Bogdanović je pitao Spajića da li postoji i jedan vid revanšizma od strane vladajuće većine prema političkim oponentima.

Premijer je odgovorio da se izvršna vlast ne miješa u rad SPO-a, SDT-a i drugih institucija.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.